ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > CompTIA IK0-002 Exam

CompTIA IK0-002 Exam

原创 Linux操作系统 作者:hgfjuhj 时间:2010-05-24 11:17:57 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : IK0-002
  • Exam Name : I-NET+ CERTIFICATION
  • Questions and Answers : 221 Q&As
  • Update Time: 2010-04-28
  • 1. Which command matches IP address to MAC address?
    A. arp
    B. ipconfig
    C. winipcfg
    D. nbtstat
    Answer: A


    2. You have a Remote access server (RAS) used by your colleagues working at home. You are concerned about the
    security. What should you do to have a better security measure?
    A. Installing firewall
    B. Change password
    C. Use SSL for the connection
    D. Enable call back
    Answer: D


    3. What UART chip is needed to provide a modem connection of 115200 bps?
    A. 85.xx
    B. 65.xx
    C. 100.xx
    D. 165.xx
    Answer: D


    4. Web graphics 40mm x 60mm. Which format do you load to achieve the fastest download when user browses?
    A. 72dpi
    B. 98dpi
    C. 100dpi
    D. 300dpi
    Answer: A


    5. What uses vector graphics to display web images?
    A. Flash
    B. Shockwave
    C. Real Media
    D. QuickTime VR
    Answer: A


    6. How are cookies stored?
    A. Unencrypted text file on client
    B. Unencrypted text file on server
    C. Encrypted text file on client
    D. Encrypted text file on server
    Answer: A


    7. How many 64 Kbps channels are in a ISDN?
    A. 1
    B. 2
    C. 8
    D. 12
    Answer: B


    8. Which command checks the current open TCP/IP connections?
    A. netstat
    B. Ping
    C. ipconfig
    D. winipcfg
    Answer: A


    9. What network device enables you to communicate with other systems using different protocol?
    A. Router
    B. Hub
    C. Bridge
    D. Gateway
    Answer: D


    10. Your company has heterogeneous systems (different operating systems/machines). You want to have a better
    security and you want your company to issue certificates for user communication. What server should you
    implement?
    A. Directory server
    B. Certificate server
    C. Authentication server
    D. Telnet server
    Answer: B


    11. Which supports encryption?
    A. UDP
    B. TCP
    C. PPP
    D. SLIP
    Answer: C


    12. What do you need on your e-commerce system to process credit card transactions?
    A. Online catalog
    B. Virtual shopping carts/Checkouts
    C. Merchant system
    D. Intranet
    Answer: C


    13. Which executes on server side?
    A. CGI
    B. C++
    C. JavaScript
    D. VBG
    Answer: A


    14. What is the default port for HTTP?
    A. 21
    B. 25
    C. 80
    D. 110
    Answer: C


    15. What TCP/IP protocol can be used for directory access?
    A. LDAP
    B. HTTP
    C. FTP
    D. NNTP
    Answer: A


    16. Which one has speeds off 51.84Mbps?
    A. T1
    B. T3
    C. OC1
    D. OC3
    Answer: C


    17. Which supports animation of graphics on web?
    A. GIF87A
    B. GIF89A
    C. jpeg
    D. png
    Answer: B


    18. Your company has connection with the business partners. What is it called?
    A. Intranet
    B. Extranet
    C. Internet
    D. Private network
    Answer: B


    19. What is the default port for Telnet?
    A. 21
    B. 23
    C. 25
    D. 80
    Answer: B


    20. What is the default port for SMTP?
    A. 21
    B. 25
    C. 80
    D. 110
    Answer: B

    来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23942882/viewspace-663526/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: CompTIA HT0-201 Exam
    下一篇: CompTIA 225-030 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-19

    • 博文量
      32
    • 访问量
      20648