ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > IBM 000-100 Exam

IBM 000-100 Exam

原创 Linux操作系统 作者:hgfjuhj 时间:2010-07-02 11:08:08 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : 000-100
  • Exam Name : ENTERPRISE TECHNICAL SUPPORT FOR AIX AND LINUX
  • Questions and Answers : 94 Q&As
  • Update Time: 2010-06-08

     

    1. A customer has purchased a 64-way Power 595. What must be considered when planning the physical location?
    A. A Power 595 requires three-phase electricity on its own UPS.
    B. A Power 595 must be placed on a concrete floor due to its weight.
    C. A Power 595 must be placed on a raised floor because of the cooling requirement.
    D. A Power 595 requires 1 meter of clear space on all sides for maintenance and airflow.
    Answer: C


    2. What is required to collect data for analysis by the Workload Estimator (WLE)?
    A. WLE LPP
    B. WLE servlet
    C. bos.wle.rte fileset
    D. AIX 5.3 TL3 or later
    Answer: D


    3. A customer wants to use Live Application Mobility which comes as part of the Workload Partition virtualization
    offering. Which of the following is the minimum configuration that will satisfy the customer requirement?
    A. AIX 6.1 with POWER6
    B. AIX 6.1 with POWER4
    C. AIX 5.3 with POWER5
    D. AIX 5.3 with POWER4
    Answer: B


    4. A customer is planning to use Live Partition Mobility on a new Power 570. Which of the following must be
    considered when pre-configuring the system in the IBM System Planning Tool (SPT)?
    A. VIO-server setup is unsupported in SPT
    B. Live Partition Mobility is unsupported in SPT
    C. IVE setup is unsupported when using Live Partition Mobility
    D. VIO-server setup is unsupported when using Live Partition Mobility
    Answer: C


    5. The Integrated Virtualization Manager is packaged with which of the following?
    A. PowerVM
    B. Virtual I/O Server
    C. Partition Load Manager
    D. Virtual Workload Manager
    Answer: B
     
    6. What is the minimum requirement to update the managed system's firmware from the HMC if inventory scout is
    already installed?
    A. A public internet connection
    B. All logical partitions must be active
    C. One partition must be configured with Service Authority
    D. A local repository must be configured prior to the update
    Answer: C


    7. A customer has 2 VIO servers, supporting 4 client partitions. They want to configure Shared Ethernet Adapter
    Failover.
    What is the minimum number of physical Ethernet adapters required for each VIO server?
    A. 1
    B. 2
    C. 4
    D. 8
    Answer: A


    8. A customer has a VIOS environment configured on a Power 570 server. There are two LPARs with application
    servers and three with Oracle databases. Data disks are located on EMC Symmetrix boxes attached via SVC. Which
    driver should be used for disks on VIO servers?
    A. SVCD
    B. RDAC
    C. SDDPCM
    D. PowerPath
    Answer: C


    9. A customer has multiple POWER5 systems connected to one HMC at version 6. They have ordered a new
    POWER6 system. What is necessary in order to get the new POWER6 system managed by an HMC?
    A. The old HMC can be used without change.
    B. The old HMC must be upgraded to the latest level.
    C. POWER6 and POWER5 must be connected to different HMCs.
    D. The POWER6 system must have a separate partition on the HMC.
    Answer: B


    10. A customer wishes to use Live Partition Mobility for system maintenance. What is the minimum requirement?
    A. PowerHA
    B. Virtual I/O server 1.4
    C. AIX Enterprise Edition
    D. PowerVM Standard Edition
    Answer: C


    000-100 ENTERPRISE TECHNICAL SUPPORT FOR AIX AND LINUX
    000-330 Power Systems Technical Support for AIX and Linux
    000-418 IBM Websphere Datastage V.8.0

  • 来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23942882/viewspace-666937/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: IBM 000-041 Exam
    下一篇: 没有了~
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-19

    • 博文量
      32
    • 访问量
      20648