ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > CompTIA RF0-001 Exam

CompTIA RF0-001 Exam

原创 Linux操作系统 作者:hgfjuhj 时间:2010-06-23 14:01:21 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : RF0-001
  • Exam Name : RFID+ Certification
  • Questions and Answers : 150 Q&As
  • Update Time: 2010-05-17

     

    1. An engineer plans to use RFID to track car engines in an automotive product line. The read range requirement
    needs to be a maximum of twelve feet (3.7 meters). Which of the following RFID technologies would be BEST to
    implement?
    A. Passive low frequency (LF)
    B. Passive ultra high frequency (UHF)
    C. Passive high frequency (HF)
    D. Active
    Answer: B


    2. A client in the United Kingdom wants an RFID system. Which of the following would be the primary consideration
    when connecting power for an RFID system?
    A. FCC Certification
    B. ETSI
    C. CE standards
    D. UL Standards
    Answer: C


    3. A customer has an existing RFID system that has been functioning accurately. The customer starts a new product
    line and observes a dramatic decrease in read rates. Which of the following would be the FIRST step to take to
    determine the cause of the decreased read rates?
    A. Do a site assessment for sources of interference.
    B. Examine the currently installed equipment for failed parts.
    C. Perform. a tag placement test on the new product.
    D. Attempt to read the new product using a handheld interrogator.
    Answer: C


    4. As the distance between tags in a passive ultra high frequency (UHF) RFID interrogation zone decreases, which of
    the following is affected?
    A. Time required to power the tag
    B. Distance at which the tag can be read
    C. Coverage area of the interrogation zone
    D. Power level of the field
    Answer: B


    5. When installing equipment into a proposed interrogation zone based on the site diagram, a technician observes
    that the cooling fans at the dock doors are directly in the way of the dock stands requiring installation. Which of the
    that the cooling fans at the dock doors are directly in the way of the dock stands requiring installation. Which of the
    following actions should the technician take?
    A. Cancel the installation because there are physical constraints preventing them from completing the job as
    designed.
    B. Remove the fans; install the dock stands, and then remount the fans to the dock stand to complete the job.
    C. Remove the fans and place them on the floor just outside of the proposed interrogation zone.
    D. Contact the project manager to arrange a meeting with site management and determine the best solution.
    Answer: D


    6. Which of the following is the established frequency for high frequency (HF) RFID tags in the United States?
    A. 2.45GHz
    B. 13.56MHz
    C. 860MHz
    D. 915MHz
    Answer: B


    7. Which of the following is an anti-collision algorithm for high frequency (HF) tags?
    A. Simple Network Management Protocol (SNMP)
    B. Tree walking
    C. ALOHA
    D. Backscatter
    Answer: C


    8. All of the following are true of widely implemented "slap and ship" programs EXCEPT they:
    A. make it difficult to optimize label application for the container.
    B. are more susceptible to electrostatic discharge (ESD) than in-line automatic applicators.
    C. are lower in cost than application in manufacturing.
    D. are more likely to break the bond between the antenna and the chip.
    Answer: C


    9. Cyclic Redundancy Check (CRC) is a form. of:
    A. frequency evaluation.
    B. data validation.
    C. communication.
    D. serial number validation.
    Answer: B


    10. RFID printers are able to encode a single tag at a time because of their ability to isolate a tag. This is achieved:
    A. by positioning and tuning the antenna.
    B. because metal case blocks external interference allowing for the tag to be isolated.
    C. because characteristics of far-field communication allow for only one tag to be encoded.
    D. by ensuring that there is at least 8 inches (20 centimeters) between inserts.
    Answer: A


    11. Which of the following antennas can be mounted directly on a steel frame?
    A. Passive UHF loop antenna
    B. Passive UHF patch antenna
    C. Passive LF loop antenna
    D. Passive HF patch antenna
    Answer: B


    12. In a high frequency (HF) passive system, the anticipated read range should be:
    A. less than 3.2 feet (one meter).
    B. between 3.2 and 16 feet (one and 5 meters).
    C. greater than 32 feet (10 meters).
    D. between 16 and 32 feet (5 meters and 10 meters).
    Answer: A


    13. Which of the following describes why EPC Class 1 Gen 2 arbitration is different than Class 1 Gen 1?
    A. The numeric count is faster on an EPC Class 1 Gen 1 tag
    B. More data has to be read from an EPC Class 1 Gen 2 tag
    C. EPC Class 1 Gen 2 has fewer tag collisions
    D. The interrogator does not need to acknowledge an EPC Class 1 Gen 2 tag
    Answer: C


    14. Which of the following will affect the performance when a technician is designing an interrogation zone? (Select
    TWO).
    A. Read operations take longer than write operations.
    B. Write operations take longer than read operations.
    C. Once the tag has been read, writing operations are faster.
    D. The maximum write range is less than the maximum read range.
    E.The maximum read range is less than the maximum write range.
    Answer: BD


    15. Circular polarized antennas are the BEST choice when:
    A. the tags are oriented in a variety of directions.
    B. the orientations of the tags are controlled.
    C. a longer read distance is required.
    D. a higher speed is required.
    Answer: A


    16. Which of the following must be accomplished before reading data from an ISO18000-6B tag?
    A. Determine the tag memory
    B. Determine the manufacturer
    C. Retrieve unique IDs
    D. Retrieve data formats
    Answer: C


    17. Multiple tags are present in an interrogators RF field and must be identified by the interrogator, which of the
    following techniques should be used?
    A. Dense reader mode
    B. Filtering
    C. Encryption
    D. Anti-collision
    Answer: D


    18. An RFID application at an automobile distributorship must be able to inventory the cars from a central location.
    Which of the following RFID technologies would work BEST in this application?
    A. Active UHF
    B. Passive high frequency (HF)
    C. Passive ultra high frequency (UHF)
    D. Active surface acoustic wave (SAW)
    Answer: A


    19. A technician needs to select a tag that will be placed on plastic reusable containers that are sometimes filled with
    metal objects. Which of following tag types is the MOST cost-effective solution for this situation?
    A. Ultra High Frequency (UHF) tags with a hard plastic substrate spacer
    B. Mount-on-metal UHF tags
    C. High Frequency (HF) tags due to the metal presence
    D. WiFi tags to achieve long range
    Answer: A


    20. In an RFID implementation a technician receives a support ticket indicating that users are no longer able to see
    items in a specific discrete area. Which of the following items is the cause?
    A. Tags are being plastic wrapped.
    B. The communication network is down.
    C. The RFID interrogator has lost power.
    D. The building power is down.
    Answer: C

  • 来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23942882/viewspace-665962/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    下一篇: IBM 000-001 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-19

    • 博文量
      32
    • 访问量
      20648