ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > IBM 000-005 Exam

IBM 000-005 Exam

原创 Linux操作系统 作者:hgfjuhj 时间:2010-06-26 11:11:17 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : 000-005
  • Exam Name : IBM Maximo Asset Management V7.1 Solution Design
  • Questions and Answers : 95 Q&As
  • Update Time: 2010-05-09

     

    1. Which statement defines a Maximo Asset in IBM Maximo Asset Management V7.1 (MAM)?
    A. A Maximo Asset is a record in MAM used to identify equipment.
    B. A Maximo Asset is a record in MAM used to identify company assets.
    C. A Maximo Asset is any entity described in MAM to capture events and costs.
    D. A Maximo Asset is any physical entity described in MAM to capture events and costs.
    Answer: B


    2. One or more solutions for each functional gap now have been identified where the solution requires one
    to vary from using standard IBM Maximo Asset Management V7.1. Which two factors are used to calculate
    the impact of each solution for the project success? (Choose two.)
    A. Length
    B. Urgency
    C. Priority
    D. Risk to business
    E. Difficulty to implement
    Answer: DE


    3. What is the life cycle for a Migration Manager package?
    A. Define, Create, Distribute, and Deploy.
    B. Create, Define, Distribute, and Deploy.
    C. Create, Approve, Activate, and Distribute.
    D. Design, Approve, Populate, and Distribute.
    Answer: A


    4. At a high level, around which three data levels are IBM Maximo Asset Management V7.1 functionality
    and security built? (Choose three.)
    A. Site
    B. System
    C. Assets
    D. Locations
    E. Work Order
    F. Organization
    Answer: ABF


    5. If a customer has a requirements list, when is the best time to review this list with the customer and
    classify the requirements?
    A. at the end of the Design phase
    B. as the first task of Design phase
    C. during the process design workshops
    D. at the beginning of the Configuration phase
    Answer: B


    6. A customer wants to produce bar code labels for Assets containing specification data. Which type of
    requirement will this be considered as?
    A. configuration
    B. custom report
    C. customization
    D. class file extension
    Answer: B


    7. The client requirements outline the need for advanced Asset lifecycle features to estimate compatible
    units or replacement assets. This requirement and other crew management related requirements are
    determined to exceed standard IBM Maximo Asset Management capabilities. Which industry solution or
    add-on will provide this and other features?
    A. Maximo Linear Assets
    B. Maximo for Utilities
    C. Maximo for Life Sciences
    D. Maximo Service Management
    Answer: B


    8. The client requirements outline the need for advanced tracking of process measurements such as
    temperature, pressure, and flow. These measurement and test equipment requirements are determined to
    exceed standard IBM Maximo Asset Management capabilities. Which industry solution or add-on will
    provide this and other features?
    A. Maximo Calibration
    B. Maximo for Service Providers
    C. Maximo Linear Assets
    D. Maximo Instruments and Controls
    Answer: A

  • 来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23942882/viewspace-666371/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    下一篇: IBM 000-019 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-19

    • 博文量
      32
    • 访问量
      20648