ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > CompTIA 225-030 Exam

CompTIA 225-030 Exam

原创 Linux操作系统 作者:hgfjuhj 时间:2010-05-24 11:23:42 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : 225-030
  • Exam Name : CDIA+ Certification
  • Questions and Answers : 255 Q&As
  • Update Time: 2010-04-11
  • 1. A content management solution has been designed for a company. In order to complete the implementation it will
    be necessary to remove user access to the content management database for several hours a day for several weeks.
    How should this requirement be addressed?
    A. Solicit the vendors' input for the best times to conduct implementation tasks.
    B. Solicit the solution owner's input for the best times to conduct implementation tasks.
    C. Redesign the solution so that all of the implementation can be handles in one 24-hour period.
    D. Indicate to the solution owner that the best time for implementation tasks is 10 pm - 12 am daily.
    Answer: B


    2. A company is required to create a training class for a proposed Electronic Document Management System
    (EDMS). All of the following factors would be considered for end-user training EXCEPT:
    A. the assessed skill level of individuals.
    B. the document management needs of the organization.
    C. the architecture of the network.
    D. the current manual processes regarding documents.
    Answer: C


    3. All of the following are inputs to project schedule development EXCEPT:All of the following are inputs to project
    schedule development EXCEPT:
    A. change requests
    B. lead- and lag-times.
    C. resource requirements.
    D. resource availability.
    Answer: A


    4. A customer is implementing a workflow system with electronic dossiers. During the design of the workflow it has
    been discovered that there are many exceptions to the process. What is the first step in handling the exceptions?
    A. Validate exceptions through a third party.
    B. Get a commitment on the number of exceptions.
    C. Redesign the workflow system to handle every exception.
    D. Recommend to the client that business processed be redesigned.
    Answer: D


    5. Companies have always taken precautions with the physical security of their records. Which of the following
    security precautions is the most important when transmitting electronic documents over the Internet?
    A. Digitally sign and watermark all documents before publication.
    B. Limit access to the documents using encryption and authentication.
    B. Limit access to the documents using encryption and authentication.
    C. Limit access to the documents by implementing a firewall and HTTPS.
    D. Require users to enter password and date of birth in order to access documents.
    Answer: B


    6. The Human Resources department receives applications: 10% by fax, 30% by e-mail, and 60% by mail. All
    applications are two-sided forms. Applications received by mail must be scanned into the Document Management
    System (DMS). If 300 applications are received by the Human Resources department per week, how many images
    will be scanned per week?
    A. 300
    B. 360
    C. 400
    D. 600
    Answer: B


    7. Who is most likely to determine the origin of the bottlenecks if the productivity of a new workflow system is
    less than expected?
    A. End-user
    B. Help Desk
    C. IT Department
    D. System Integrator
    Answer: D


    8. A proposed scanner uses TIFF Group 4 compression. What will be the average size of a black and white A4 sized
    (8.5 inches x 11 inches or 216 mm x 279 mm) document at 600 dpi (24 dots per mm)?
    A. 50 K bytes
    B. 180 K bytes
    C. 210 K bytes
    D. 380 K bytes
    Answer: C


    9. A legal customer wants to place identifying marks on each document as it is scanned. What is the procedure
    commonly called?
    A. Barcoding
    B. Imprinting
    C. Prefetching
    D. Thresholding
    Answer: B


    10. A client wishes to establish a Document Management System (DMS) for handling a large volume of standard
    documents to be scanned. The client wants to enable search capabilities for certain information on the documents.
    Which of the following is the MOST appropriate solution?
    A. Form. recognition and entire document search
    B. Form. recognition and index search
    C. Zonal OCR and entire document search
    D. Zonal OCR and index search
    Answer: D


    11. Hospital management is implementing a document management system. Research has indicated that
    nursing staff who will be using the system feel that they are understaffed and will not have time to enter
    the data. However, when questioned it was found that the nursed did not really know what the system
    was about. What key factor has been overlooked?
    A. A proper public relations exercise was not carried out.
    B. Access to a demonstration system has not been provided.
    C. Management has not explained that the system must be used.
    D. The end-uses have not been engaged in the entire process.
    Answer: D


    12. Many of the documents to be scanned by a customer are sales invoices with a yellow background. A feature of
    the proposed scanning solution should include:
    A. image enhancement.
    B. deskew
    C. color dropout.
    D. color enhancement.
    Answer: C


    13. When reviewing potential software choices to propose to a client, the MOST important aspect to consider from the
    following is:
    A. the price of the potential software solution.
    B. how well the software meets the clients needs.
    C. the cost of the annual maintenance agreement of the software.
    D. how robust the software is.
    Answer: B


    14. During discovery phase interviews with key personnel, a previously unknown critical document type is identified.
    What should the next step be?
    A. Ignore the document type in order to avoid scope creep
    B. Include the document type in the project scope
    C. Document the discovery and complete a change order request form
    D. Discuss alternatives to including the document type
    Answer: B


    15. A company would like to scan documents for disaster recovery purposes. Which system would be most
    appropriate?
    A. Knowledge Management System (KMS)
    B. Image Management System (IMS)
    C. Electronic Document Management System (EDMS)
    D. Storage Area Network (SAN)
    Answer: B


    16. Certkiller revises several procedure documents every year. Multiple individuals review and revise these
    documents before final approval. Which would be the best solution?
    A. EDI
    B. COLD/EDM
    C. E-mail
    D. Workflow
    Answer: A


    17. An Implementation Plan for a new imaging application should contain which activities?
    A. Forms design, create the document retention strategy document and layout the workflow rules and roles.
    B. integrate the production imaging system into the exsiting netwoke,connect it with the legacy systems,upgrade all
    of the desktop computers.
    C. Verify that images are delivered to the desktop, that the records are written in the database, and check that the
    images are stored on optical disks.
    D. difine production producers,creat user and techcical documention,administration and plan the roll-out in the
    organization.
    Answer: D


    18. A company has a single call center. It will introduce new products that will increase customer service calls. The
    company wants to handle an increasing number of calls without adding personnel or decreasing customer service
    levels. Which aspect of workflow technology should it consider?
    A. Pre-retrieval of customer folders
    B. Sorting of documents in a work queue
    C. Load balancing
    D. Work monitoring
    Answer: A


    19. A company, Certkiller Inc, is using 90% of its network capacity. They plan to scan 5,000 images per day to a
    network file server. In order to meet the increased demands on the system, which of the following should be
    increased?
    A. The network bandwidth.
    B. The number of scanners.
    C. The number of network servers.
    D. The number of users on the network.
    Answer: A


    20. During the presentation of a prototype, a customer realizes that it has left out a critical security component. The
    customer has already approved the software requirements. What is the appropriate next step for the consultant?
    A. Ask the customer for a change request form.
    B. Agree to make the changes needed at no cost.
    C. Ask the development team to make the changes.
    D. Inform. the customer that no changes can be made.
    Answer: A

    来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23942882/viewspace-663528/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: CompTIA IK0-002 Exam
    下一篇: HP HP0-T01 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-19

    • 博文量
      32
    • 访问量
      20648