ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > CompTIA HT0-201 Exam

CompTIA HT0-201 Exam

原创 Linux操作系统 作者:hgfjuhj 时间:2010-05-24 11:01:41 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : HT0-201
  • Exam Name : CEA-CompTIA DHTI+ Exam
  • Questions and Answers : 194 Q&As
  • Update Time: 2010-04-14
  • 1. Which of the following is a diplexer used for?
    A. Allows two satellite tuners to use the same dish.
    B. Connects the low noise block down converter (LNB) to the multi-switch.
    C. Combines satellite and over the air (OTA) signals.
    D. Allows one LNB to use two satellites.
    Answer: C


    2. Which of the following is the correct signal flow for an analog multi-room audio system?
    A. Source, Volume Control, Speaker, Amp
    B. Source, Amp, Volume Control, Speaker
    C. Amp, Source, Volume Control, Speaker
    D. Speaker, Amp, Volume Control, Source
    Answer: B


    3. The native resolution for 1080i is:
    A. 1920 x 1280.
    B. 1920 x 1080.
    C. 1280 x 1080.
    D. 1280 x 720.
    Answer: B


    4. RG-6 coaxial cable is typically used in all of the following applications:
    A. multi-room audio, telephone, intercom and temperature control.
    B. thermostat, CCTV, smoke detectors and keypads.
    C. home theater, lighting control and multi-room audio.
    D. video, digital cable, and satellite applications.
    Answer: D


    5. When integrating a media server into a home theater, which of the following terms BEST describes the technology
    used to protect the interest of copyright holders (e.g. multimedia content)?
    A. Digital Rights Management (DRM)
    B. MPEG Layer-3 (MP3)
    C. Internet Key Exchange (IKE)
    D. Content Management System (CMS)
    Answer: A


    6. Which of the following is the recommended placement of the rear surround speakers in a 5.1 surround installation?
    A. Directly to the left and right and slightly in front of the listener
    B. Directly to the left and right and slightly behind the listener
    C. Above and behind the listener
    D. Directly behind the listener
    Answer: B


    7. When configuring surround sound systems, speaker delay is used to compensate for speaker:
    A. distance.
    B. power.
    C. size.
    D. efficiency.
    Answer: A


    8. According to Ohm's Law, which of the following is correct?
    A. As voltage increases, resistance decreases
    B. As amperage decreases, resistance decreases
    C. As resistance decreases, amperage increases
    D. As resistance increases, voltage increases
    Answer: C


    9. Which of the following would be the impedance of an 8 ohm and a 4 ohm speaker that are wired in parallel?
    A. 2.66 ohms
    B. Less than 1 ohm
    C. 4 ohms
    D. 12 ohms
    Answer: A


    10. Which of the following video outputs from a media PC provide the BEST picture quality, when connecting the
    media PC to a projector?
    A. SVGA
    B. VGA
    C. S-Video
    D. DVI
    Answer: D


    11. Which of the following cabling would be MOST commonly used with digital volume controls?
    A. Unshielded twisted pair
    B. RJ-59
    C. 16/4 solid conductors
    D. Speaker Wire
    Answer: A


    12. Which of the following BEST describes CAT5e?
    A. Contains four pair of wires of various gauge
    B. Contains two wires in a red fireproof jacket
    C. Contains four twisted pairs of wires
    D. Contains eight wires within a thick jacket with a rip cord
    Answer: C


    13. An optical cable is used to transmit:
    A. digital audio from a component to a receiver.
    B. analog video from a component to a receiver.
    C. analog audio from a component to a receiver.
    D. digital video from a component to a receiver.
    Answer: A


    14. Wires that are installed in air returns above a ceiling must be:
    A. fire proof.
    B. fiberglass coated.
    C. plenum rated.
    D. teflon coated.
    Answer: C


    15. Which of the following can cause ghosting in a video image?
    A. Bent pin on an S-Video cable
    B. Mislabeled component cables
    C. Defective HDMI cable
    D. Improperly terminated coax cable
    Answer: D


    16. If the speakers in an installation are out of phase, this means that:
    A. the subwoofer is at the wrong angle.
    B. the front and rear speakers are reversed.
    C. the polarity of the speakers are reversed.
    D. the angle of the speakers are incorrect.
    Answer: C


    17. Each time the distance from the speaker is doubled, volume decreases by:
    A. 3dB.
    B. 6dB.
    C. 12dB.
    D. 24dB.
    Answer: B


    18. Which of the following is the primary purpose of impedance matched volume control?
    A. Maintains proper speaker phase
    B. Protects the amplifier from damage
    C. Protects the digital systems from damage
    D. Amplifies the speaker signal
    Answer: B


    19. Which of the following is the standard aspect ratio for HDTV?
    A. 2.35:1
    B. 4:3
    C. 1.33:1
    D. 1.78:1
    Answer: D


    20. Which of the following communication methods will provide the maximum bandwidth for video streaming through a
    media extender?
    A. 100BaseT Ethernet
    B. 802.11g
    C. Z-Wave
    D. Bluetooth
    Answer: A

    来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23942882/viewspace-663519/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: CompTIA PD1-001 Exam
    下一篇: CompTIA IK0-002 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-19

    • 博文量
      32
    • 访问量
      20648