ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > Veritas DP-023X Exam

Veritas DP-023X Exam

原创 Linux操作系统 作者:hgfjuhj 时间:2010-05-28 11:58:27 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : DP-023X
  • Exam Name : Data Protection Administration for UNIX (NBU 5.0)
  • Questions and Answers : 86 Q&As
  • Update Time: 2010-04-15

    1. Which command is used to restore the NetBackup catalogs?
    A. bprecover
    B. dbrestore
    C. dbrecover
    D. catrestore
    E. bpcatrecover
    Answer: A


    2. You enabled Multiple Data Steams for a policy. Which list backs up local volumes C:D: , and E: using two
    streams?
    A. ALL_LOCAL_DRIVES
    B. C:
    D:
    NEW_STREAM
    E:
    C. NEW_STREAM
    C:
    D:
    NEW_STREAM
    E:
    D. NEW_STREAM
    ALL_LOCAL_DRIVES
    NEW_STREAM
    Answer: C


    3. Which is the only Media Manager suppported robot that is NOT supported by Vault?
    A. ACS
    B. ODL
    C. TLD
    D. TLH
    Answer: B


    4. You are installing a new NetBackup client that must communicate across a firewall its master/media server.
    Whcih NetBackup 5.0 process helps reduce the number of ports that must be opened in the firewall?
    A. inetd
    B. bpcd
    B. bpcd
    C. vnetd
    D. firewalld
    Answer: C


    5. A NetBackup system administrator wants all backup jobs that are scheduled between 6:00 p.m. to 1:00 a.m. to
    retry every 20 minutes until the window closes.
    Which two items can be configured for this occur? (Choose two.)
    A. Wakeup Interval = 20
    B. Schedule Backup Attempts = 7
    C. Schedule Backup Attempts = 21
    D. Schedule Backup Attempts = 20
    E. Policy > Limit Jobs per Policy = 20
    Answer: AC


    6. What is the default media multiplex level on a schedule within a backup policy?
    A. 0
    B. 1
    C. 2
    D. 99
    Answer: B


    7. Which command can be run from the client to verify client-to-master resolution and configuration within NetBackup?
    A. bpclntcmd ??ìCpn
    B. bpclntcmd ??ìCip
    C. bpclntcmd ??ìCclient
    D. bpclntcmd ??ìC master
    Answer: A


    8. Whcih media server version can be upgraded directly to NetBackup 5.0?
    A. 3.4
    B. 4.0
    C. 4.5
    D. 4.7
    Answer: C


    9. Which backup method has the ability to restore individual files from a raw disk backup?
    A. copy-on-write snapshot
    B. mirror snapshot
    C. FlashBackup
    D. True Image Restore enabled backup
    Answer: C


    10. Which two actions do you perform. prior to upgrading a media server from NetBackup 4.5 to 5.0? (Choose two.)
    A. stop all bpsched processes
    B. delete the existing bp.conf file
    C. stop all of the NetBackup and Media Manager daemons
    D. save copies of customized NetBackup scripts
    Answer: CD


    11. Which three catalogs are contained only on the master server? (Choose three.)
    A. Class
    B. Jobs
    C. Devices
    D. Image
    Answer: ABD


    12. Which command on UNIX or Windows clients can you use to verify basic client-to-master server communications?
    A. bp
    B. bpclient
    C. bpclntcmd
    D. bpauthsynch
    Answer: A


    13. Which two statements are true about upgrading an existing NetBackup installation to NetBackup 5.0? (Choose
    two.)
    A. All master and media server must be on the same revision level.
    B. All client must be on the same revision level as their media servers.
    C. The media servers?? revision level may be one level higher than their respective clients?? revision level.
    D. The master server??s revision level may be one level higher than the media server??s revision level.
    Answer: CD


    14. Where in the NetBackup Administration Console do you create a disk location for backups?
    A. Policy
    B. Storage Units
    C. Host Properties
    D. Device Manager
    Answer: B


    15. What are four valid versions of the Microsoft Windows OS for a NetBackup client installation? (Choose four.)
    A. Microsoft Windows 2003
    B. Microsoft Windows XP
    C. Microsoft Windows ME
    D. Microsoft Windows 2000
    E. Microsoft Windows NT 4.0
    F. Microsoft Windows NT 3.5.1
    Answer: ABDE


    16. Which command is used to install NetBackup on a UNIX client where rsh is NOT available?
    A. bpcd_install
    B. update_clients
    C. bpclient_install
    D. install_client_files
    Answer: D


    17. A heavily used database server must be configured as a NetBackup client. The database application is custom
    built and is NOT covered by a NetBackup database agent.
    The solution must conform. to the following conditions:
    The server is in production around-the-clock.
    Backups must not interrupt production
    Open files must be backuped up.
    Backups must have a minimal effect on client disk I/O and CPU.
    The DB data exists on SAN attached disks and disk space is readily available.
    Which backup method would best fit scenario?
    A. nondatabase option policy
    B. mirror snapshot
    C. VERITAS Snapshot Provider enabled backup
    D. block level incremental backups
    Answer: B


    18. You have just installed a NetBackup 5.0 master server.
    Which three NetBackup processes are running if the installation was successful? (Choose three.)
    A. bprd
    B. bptm
    C. bpjobd
    D. bpdbm
    E. bpdm
    Answer: ACD


    19. Which area of a policy is used to assign a retention level for a backup job?
    A. Files
    B. Clients
    C. Attributes
    D. Schedules
    Answer: D


    20. What is the default length of time before NetBackup moves a backup job from an incomplete state to a done
    state?
    A. One hour
    B. Three hours
    C. One day
    D. Thee dyas
    Answer: B

  • 来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23942882/viewspace-663908/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: Huawei SU0-122 Exam
    下一篇: VMWare VCP-410 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-19

    • 博文量
      32
    • 访问量
      20648