ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > IBM 000-913 Exam

IBM 000-913 Exam

原创 Linux操作系统 作者:hgfjuhj 时间:2010-05-31 12:26:25 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : 000-913
  • Exam Name : informix 4gl development
  • Questions and Answers : 240 Q&As
  • Update Time: 2010-04-02

     

    1. The end users at your client site require the ability to enter purchase orders online. Management has agreed to
    allow the users to perform. this function, but with some restrictions. End users will be classified as one of three
    categories:
    Each category of employee will have the following limits on the amount of the purchase order they are allowed to
    enter:
    Given the following table structures and relationship:
    Which two functions must be created to determine the maximum purchase order amount that a user is authorized to
    enter? (Choose two.)
    A. function to obtain the login of the user
    B. function to obtain the usertype_amt for the user
    C. function to obtain the login ID and group of the user
    D. function to obtain the personal profile set-up by the user
    Answer: AB


    2. Click the <> button to view the exhibit.
    Given the exhibit, which rows will the DELETE statement delete?
    A. all of the rows
    B. all rows except those rows with a stock_num equal to five
    C. only those rows with descriptions of baseball and football
    D. only those rows with descriptions of baseball gloves and baseball hat
    Answer: B


    3. Click the <> button to view the exhibit.
    Given the exhibit, what is the stock_curs cursor being used to do?
    A. supply an "index of primary keys" to the stock_all_curs
    B. lock the current row of data in the database table to prevent the data from becoming stale
    C. check if any new rows have been inserted into the table since the stock_all_curs was last opened
    D. fetch the complete row of data from the database for the primary key supplied by the stock_all_curs
    Answer: A


    4. What are characteristics of INFORMIX-4GL RDS?
    A. It provides a graphical user interface.
    B. It can use the INFORMIX-4GL Interactive Debugger.
    C. It compiles faster than INFORMIX-4GL Compiled Version.
    D. It executes faster than INFORMIX-4GL Compiled Version.
    Answer: BC


    5. What is one advantage of using INFORMIX-4GL C-compiled version versus INFORMIX-4GL RDS?
    A. It compiles faster.
    B. It executes the program faster.
    C. It uses the INFORMIX-4GL Interactive Debugger.
    D. It readily accesses a graphical presentation of your application.
    Answer: B


    6. Which are valid INFORMIX-4GL function types?
    A. MAIN
    B. DEFINE
    C. REPORT
    D. INCLUDE
    E. OPTIONS
    F. GLOBALS
    G. FUNCTION
    Answer: ACFG


    7. Given the following directory structure, where would you find two existing libraries for the application? (Choose two.)
    A. Bin
    B. Lib
    C. Util
    D. 4GL_lib
    Answer: BD


    8. An end user wants to see how values x and y are being set in function1 and function2, and also needs to know the
    value of z before function3 is called.
    Using the Informix 4GL Debugger, which sequence of steps accomplishes this?
    A. set a break point for line 6, execute a call function2, execute a step/step
    B. set a break point for line 5, execute a call function1, execute a call function2, execute print z on line 10
    C. set a break point for line 5, execute a step into on lines 5 and 6; execute print z on line 9 prior to executing a
    step/step into/continue
    D. set a break point for line 5, execute a step, print x, execute a step, print y, execute print z on line 9 prior to
    executing a step/step into/continue
    Answer: C


    9. Why will preparing UPDATE and DELETE statements increase their execution speed?
    A. UPDATE and DELETE statements can NOT be prepared.
    B. The rows of the tables being selected will be cached in memory if the statement is prepared.
    C. Prepared statements are checked for syntax and optimized at prepare time, not at execution time.
    D. Memory is allocated for the results set which will be returned from the SELECT statement at prepare time.
    Answer: C


    10. Which values will the form. display when using the INPUT ARRAY statement?
    A. null
    B. the values of the program array
    C. the default attributes of the form
    D. the default attributes of the form. or null
    E. the default column values from the table definition or null
    F. the default attributes of the form. or the default column values from the table definition
    G. the default attributes of the form, the default column values from the table definition, or null
    Answer: G


    11. Which cursor type can use the FETCH PREVIOUS syntax?
    A. scroll cursor
    B. update cursor
    C. non-scrolling cursor
    D. a mobile cursor available only in D4GL
    Answer: A


    12. Which sequence of steps opens a form. and displays it on the screen?
    A. an OPEN WINDOW WITH FORM. statement
    B. an OPEN FORM. statement, followed by a FORM. statement
    C. an OPEN WINDOW statement, followed by an OPEN FORM. statement
    D. an OPEN FORM. statement, followed by a DISPLAY FORM. statement
    Answer: AD


    13. Which statements will be interrupted if the DEFER INTERRUPT statement has been executed and the user
    presses the interrupt key?
    A. INPUT
    B. CONSTRUCT
    C. INPUT ARRAY
    D. OPEN CURSOR
    E. START REPORT
    Answer: ABC


    14. Which qualifiers can be used when formatting report output?
    A. USING
    B. SPACES
    C. STRING
    D. NEWLINE
    E. PICTURE
    F. CLIPPED
    Answer: ABF


    15. Click the <> button to view the exhibit.
    Given the form. in the exhibit, which code segment would properly add 10 to the input contents of field a and display
    the results in field b?
    A. AFTER FIELD a
    LET r_record.b = r_record.a + 10
    DISPLAY BY NAME r_record.b
    B. BEFORE INPUT
    LET r_record.b = r_record.a + 10
    DISPLAY BY NAME r_record.b
    C. AFTER FIELD a
    NEXT FIELD b
    LET r_record.b = r_record.a + 10
    D. ON KEY (F3)
    NEXT FIELD a
    LET r_record.b = r_record.a + 10
    Answer: A


    16. Which statement is correct about the BEFORE MENU clause of the MENU statement?
    A. It will execute before the menu appears to the user on the screen.
    B. It is required to check user access privileges before displaying the menu.
    C. It is the only place that the HIDE OPTION and SHOW OPTION statements can be used.
    D. It is required before variables can be used for the menu-name, option name, and option-description.
    Answer: A


    17. Click the <> button to view the exhibit.
    Given the code segment in the exhibit, which function(s) would be called?
    A. function_a()
    B. function_a() and function _b()
    C. function_a(), function_b() and function_c()
    D. function_a() and a run-time error would occur
    Answer: A


    18. Which statement about INFORMIX-4GL is true?
    A. The INFORMIX-4GL C-compiled version requires a p-code runner to execute.
    B. INFORMIX-4GL for Windows is only offered in the RDS version of the product.
    C. The INFORMIX-4GL RDS version compiles faster than the INFORMIX-4GL C-compiled version.
    D. The INFORMIX-4GL RDS version executes faster than the INFORMIX-4GL C-compiled version.
    Answer: C


    19. Click the <> button to view the exhibit.
    Given the segment of code in the exhibit, what is the appropriate text for the variable what_error_message?
    A. The serial number you entered is not valid.
    B. Duplicate equipment records are not allowed.
    C. Equipment was not found, please re-enter the serial number.
    D. Null values are not allowed in name, serial number, make, or model fields.
    Answer: B


    20. Which type of errors can be trapped by SQLCA.SQLCODE?
    A. compile-time errors
    B. user-interface errors
    C. application logic errors
    D. run-time database errors
    Answer: D

  • "+userLink+""; $('miniAd').show(); } }, onFailure: function(){} }}); } showMiniAd();

    来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23942882/viewspace-664065/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: Oracle 1z0-047 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-19

    • 博文量
      32
    • 访问量
      20648