ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > HP HP0-S01 Exam

HP HP0-S01 Exam

原创 Linux操作系统 作者:hgfjuhj 时间:2010-05-25 11:01:35 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : HP0-S01
  • Exam Name : HP AssetCenter v5 x Software Exam
  • Questions and Answers : 85 Q&As
  • Update Time: 2010-04-14
  • 1. Query records are used in AssetCenter to ________? Select TWO.
    A. define views
    B. execute scripts
    C. create filters on record lists
    D. restrict access to the database
    E. establish connections to other databases
    Answer: AC


    2. What messaging protocol is used when receiving messages in AssetCenter?
    A. SMTP
    B. AM
    C. MAPI
    D. VIM
    Answer: B


    3. What two tests must be completed before deployment of the AssetCenter application into a production
    environment? Select TWO.
    A. Performance tests
    B. Consistency tests
    C. No tests are required
    D. Functional tests
    Answer: AD


    4. What four common data tables exist within the Portfolio module? Select FOUR.
    A. Locations
    B. Employees and departments
    C. Contracts
    D. Expense lines
    E. Models
    F. Natures
    Answer: ABEF


    5. Which report software provides out-of-the-box AssetCenter reports?
    A. Actuate
    B. Crystal Decisions
    B. Crystal Decisions
    C. Crystal Reports
    D. Cognos
    Answer: C


    6. What four modules exist within AssetCenter? Select FOUR.
    A. Portfolio Module
    B. Request Module
    C. Identity Module
    D. Discovery Module
    E. Procurement Module
    F. Financials Module
    G. Contract Module
    Answer: AEFG


    7. An AssetCenter Server module will be automatically executed only if _______? Select THREE.
    A. At least one user is logged into AssetCenter
    B. The module is enabled
    C. The module's schedule defines when to activate
    D. The administrator selects the module from the Action->Activate menu and clicks OK
    E. The module has a schedule attached to it
    F. There are no other modules defined on that system
    Answer: BCE


    8. Where in the Client is a table description string displayed? Select TWO.
    A. in the List View
    B. in the FullName field
    C. in the title bar of the screen
    D. in the Options screen
    E. in drop-down lists that enable you to select linked records
    Answer: CE


    9. What three IT Asset Management best practices are incorporated within AssetCenter? Select THREE.
    A. Network Management
    B. Service Management
    C. Contract Management
    D. Identity Management
    E. Asset Tracking
    F. Procurement Management
    Answer: CEF


    10. What are three types of filters that AssetCenter offers to enable the user to display their selected data? Select
    THREE.
    A. Query filter
    B. High-pass filter
    C. Universal filter
    D. Standard filter
    E. Linear filter
    F. Simple filter
    Answer: ADF


    11. Which three technologies are used within AssetCenter? Select THREE.
    A. RDBMS
    B. JavaScript
    C. AQL
    D. Cypress Basic
    E. XML
    F. C++
    Answer: ACD


    12. User passwords can be stored _______?
    A. directly in AssetCenter, via NT Security, or via an external LDAP directory
    B. directly in AssetCenter, via the backend RDBMS, or via NT Security
    C. directly in AssetCenter only
    D. directly in AssetCenter or via an external LDAP directory
    Answer: A


    13. The evolutionary approach to Asset Management contains which three areas? Select THREE.
    A. Asset Tracking
    B. Catalog Tracking
    C. Expense Control
    D. Data Integrity Control
    E. Process Automation
    Answer: ACE


    14. When graphically viewing statistics on a list, link or field, which two statements are true? Select TWO.
    A. Statistics are limited to the first ten values in AssetCenter. All others are grouped in Other Values category.
    B. There are no limits to the number of values that can be displayed graphically when viewing statistics.
    C. If you double-click on one of the columns in the graphic, a new window will open allowing you to filter the
    corresponding records.
    D. If you double-click anywhere in the graphic, a new window opens giving you the option to change how the graphic
    is displayed.
    Answer: AC


    15. What two types of workflow activities require user intervention? Select TWO.
    A. Activity templates
    B. Automatic-action type activities
    C. Question type activities
    D. Test/ Script. type activities
    E. User-action type activities
    Answer: CE


    16. Which activities or utilities are provided to help control costs within the enterprise?
    A. Ability to manage ITSM activities within the enterprise
    B. Ability to manage the database
    C. Ability to manage software license compliance and entitlement
    D. Ability to manage an enterprise IT topology
    Answer: C


    17. To obtain maximum column size when viewing a list, press _______.
    A. CTRL+F5
    B. F5
    C. CTRL+F3
    D. F9
    Answer: D


    18. AssetCenter enables your organization to _______. Select THREE.
    A. Define, optimize, and track specific business processes of an organization
    B. Effectively manage documents within the enterprise
    C. Secure and protect your employee identitiesSecure and protect your employee? identities
    D. Manage an enterprise portfolio, which includes assets, contracts, inventory, and business data important for
    achieving the business objective of an organization
    E. Empower employees to make educated business decisions
    Answer: ADE


    19. When can the Archival function of AssetCenter be enabled?
    A. Only before creating the database
    B. Only after creating the database
    C. Both before and after creating the database
    D. There is no Archival function
    Answer: C


    20. AssetCenter Server may be launched _______? Select THREE.
    A. from a command line/DOS prompt
    B. from the Administration menu in the AssetCenter client
    C. manually
    D. from AssetCenter Database Administrator
    E. by creating a service and launching automatically
    F. from AssetCenter Export
    Answer: ACE

    来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23942882/viewspace-663605/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: HP HP0-S19 Exam
    下一篇: HP HP0-W03 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-19

    • 博文量
      32
    • 访问量
      20648