1. The Timer event of a window can be initialized with which function?
A. Start()
B. Idle()
C. Sleep()
D. Timer()
Answer: D
2. Two object-level functions with the same name but with argument lists that vary in number or in datatype are said to
be _____.
A. extended
B. overlayed
C. overridden
D. overloaded
Answer: D
3. Which of the following presentation styles are NOT supported by the WEB DataWindows?
A. Composite
B. Crosstab
C. Freeform
D. Graph
E. Group
F. N-Up
Answer: AD
4. For which two controls does GetItemAtPointer( ) return a reference to the item under the cursor?
A. ListBox
B. ListView
C. TreeView
D. DropDownListBox
Answer: BC
5. What function is called to dynamically add a tab control to a window?
A. Show()
B. OpenTab()
C. OpenSheet()
C. OpenSheet()
D. InsertObject()
E. OpenUserObject()
Answer: E
6. Examine the following code:
long ll_retval
ll_retval = 7
CloseWithReturn(this, ll_retval)
Where is the return value after the CloseWithReturn is executed?
A. Message.WordParm
B. Message.DoubleParm
C. Message.StringParm
D. Message.PowerObjectParm
Answer: B
7. If multiple sheets are open in an MDI Frame. and the user selects a different open sheet, what Window event would
the developer code to re-initialize any instance variables on the sheet before allowing user access?
A. Show
B. Key
C. Activate
D. Open
Answer: C
8. If you code the following (given emp_id is a valid integer column name) what will happen?
integer li_i
li_i=dw_1.object.emp_id.selected
A. This code will not compile.
B. li_i will contain the number of rows selected.
C. li_i will contain an array of the selected emp_id's.
D. This code will successfully compile, but will return an error at run time.
Answer: D
9. The Throws clause of a method signature should include:
A. A list of the checked exceptions that are caught by the method.
B. A list of the checked exceptions that may be thrown by the method.
C. A list of the checked exceptions that are either caught or thrown by the method.
D. A list of all exceptions that are either caught or thrown by the method, regardless of their type.
Answer: B
10. You write a script. that uses dot notation to manipulate a DataWindow column property. What is the behavior. when
the property name is misspelled? (For example: dw_Object.emp_name.Visibl = "0")
A. The script. will not compile.
B. The script. will compile, but the code in the DBError event will execute at run time.
C. The script. will compile, but the code in the Error event for dw_1 will execute at run time.
D. The script. will compile, but the code in the ItemError event for dw_1 will execute at run time.
Answer: C
11. Using listbox lb_1 to show the order in which events are executed for a datawindow control, the following line of
code is added to each event of the datawindow control:
lb_1.AddItem(
For example, the constructor event starts with:
lb_1.AddItem(constructor)
Which of the following properties should also be set for the listbox control lb_1?
A. Sorted = False
B. BringToTop = False
C. VScrollBar = True
D. Enabled = True
Answer: A
12. Which of the following Targets are considered Web Targets?
A. EAServer Component
B. Dynamo WebSite
C. WebSite
D. Migrate PowerSite 7.1 Project(s)
Answer: BCD
13. Which of following will center a main window, w_sheet, opened as a sheet within a MDI frame, w_mdi?
A. At design time, select the center property checkbox of w_sheet.
B. In the open event of w_sheet, set this.center = TRUE.
C. In the open event of w_sheet, set w_mdi.center = TRUE.
D. Sheets cannot be centered within an MDI frame.
Answer: B
14. What type of data source can be used with a DataWindow but not with a Pipeline?
A. query
B. SQL select statement
C. external
D. stored procedure
Answer: C
15. Which of the following display an objects inheritance hierarchy? (choose two)
A. Browser
B. Library Painter
C. System Tree
D. Script. View
E. Debugger
Answer: AD
16. Which is NOT a built-in global variable of an application?
A. SQLCA
B. Error
C. Transaction
D. Message
Answer: C
17. Which painter is used to associate a datawindow object with a datawindow control at design time?
A. application painter
B. datawindow painter
C. library painter
D. database painter
E. window painter
Answer: E
18. In a DataWindow control, if the user clicks on a row other than the current row, which event should be used to
determine both the current row and the new row?
A. RowChanged
B. ItemChanged
C. RowFocusChanged
D. ItemFocusChanged
E. RowFocusChanging
Answer: E
19. Which project is indicated for building a client application to access an EAServer component?
A. Application Wizard
B. Connection Object Wizard
C. EAServer Component Wizard
D. EAServer Proxy Wizard
Answer: D
20. Select three examples of script. that correctly enable sharing of data among three DataWindows: the primary
DataWindow that contains the data (dw_primary), and two secondary DataWindows that will display the same data
(dw_secondary1 and dw_secondary2).
A. dw_primary.SetTransObject(SQLCA)
dw_primary.Retrieve( )
dw_primary.ShareData( dw_secondary1 )
dw_primary.ShareData( dw_secondary2 )
B. dw_primary.SetTransObject(SQLCA)
dw_primary.ShareData( dw_secondary1 )
dw_secondary1.ShareData( dw_secondary2 )
dw_primary.Retrieve( )
C. dw_primary.SetTransObject(SQLCA)
dw_primary.ShareData( dw_secondary1 )
dw_primary.ShareData( dw_secondary2 )
dw_primary.Retrieve( )
D. dw_primary.SetTransObject(SQLCA)
dw_primary.Retrieve( )
dw_secondary1.ShareData( dw_primary )
dw_secondary2.ShareData( dw_primary )
Answer: ABC
migration
510-013 sql developer
510-022sybase adaptive server enterprise administrator professsional
510-050replication server 12.5 administrator prof. certification
510-009sybase sql server system 11:performance&tuning-int'l only
510-501easerver developer associate
510-305powerbuilder 7.0 developer professional
510-701Sybase IQ Administrator 12.6 Professional Exam
Related 510-306Exams
510-701Sybase IQ Administrator 12.6 Professional Exam
510-011 ase 11.5 server administrator associate
510-012ase 11.5 server administrator professional
510-308sysbase powerbuilder professional 9.0
510-802 Sybase PowerDesigner Data Modeling Pro. Exam(version 12.1)
510-008 sql server system 11:server administration-int'l only
510-026 Sybase ASE SQL Developer Professional Exam (Version 45.0)
510-014 ase 12.0 server administration associate
来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23916095/viewspace-664375/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。