ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > IBM 000-019 Exam

IBM 000-019 Exam

原创 Linux操作系统 作者:ohfgbfb 时间:2010-06-26 11:05:54 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : 000-019
  • Exam Name : IBM Tivoli Network Manager IP Edition V3.8 Implementation
  • Questions and Answers : 137 Q&As
  • Update Time: 2010-05-26

     

    1. Which Domain name is valid during an installation process?
    A. itnmdomain
    B. itnm-domain
    C. ITNMDOMAIN
    D. ITNM-DOMAIN
    Answer: C


    2. In a customer network with the NOC network, three private address spaces behind static Network Address
    Translation gateways, and four overlapping VPN address spaces, how many installations are required?
    A. 1
    B. 2
    C. 5
    D. 8
    Answer: C


    3. When planning distributed IBM Tivoli Network Manager IP Edition( Tivoli Network Manager) deployment on a small
    network, what is the minimum memory requirement for the server where Tivoli Network Manager core components are
    installed?
    A. 1 GB
    B. 2 GB
    C. 4 GB
    D. 8 GB
    Answer: B


    4. Which IP address must be specified as Network Address Translation (NAT) Gateway when adding a new NAT
    Gateway in IBM Tivoli Network Manager IP Edition (Tivoli Network Manager)?
    A. Public IP address of NAT Gateway
    B. Private IP address of NAT Gateway
    C. IP address of Tivoli Network Manager Server
    D. Default Gateway IP address of Tivoli Network Manager Server
    Answer: A


    5. Which browser version is supported when a client operating system is AIX 6.1 and using Web applications of IBM
    Tivoli Network Manager IP Edition?
    A. Mozilla Firefox 1.5
    B. Mozilla Firefox 2.0
    B. Mozilla Firefox 2.0
    C. Mozilla Firefox 3.0
    D. Netscape Navigator 8
    Answer: A


    6. When planning for an IBM Tivoli Network Manger IP Edition deployment, which network consideration requires the
    segmentation of the network into more than one domain?
    A. overlapping 1-1 NAT address spaces
    B. Multiprotocol Label Switching VPN network operation
    C. overlapping non Network Address Translation (NAT) address spaces
    D. Regional Network Operations Centers performing follow the Sun support in Houston, Paris, and Tokyo
    Answer: C


    7. Which two generic types of data sources can be used to provide input to the discovery system using the Collector
    Framework? (Choose two.)
    A. XML
    B. CSV
    C. Java
    D. SNMP
    E. Database
    Answer: AB


    8. Which three databases are supported by IBM Tivoli Network Manager IP Edition? (Choose three.)
    A. DB2 7.2
    B. DB2 9.1
    C. Oracle 10g
    D. Oracle 11g
    E. MSSQL 2005
    F. Postgres SQL
    Answer: BCD


    9. Which file needs to be configured to set the precedence of the events sent for Root Cause Analysis?
    A. AmosSchema.cfg
    B. NcoGateInserts.cfg
    C. EntityEventToAlert.rule
    D. SuppressContainedAlerts.rule
    Answer: B


    10. Which field is required to be set in an event so that the Event Gateway passes it through to IBM Tivoli Network
    Manager IP Edition for further processing on a default installation?
    A. Node
    B. Severity
    C. AlertKey
    D. LocalNodeAlias
    Answer: D


    11. Which two tasks need to be performed to prepare the Collector Framework for discovery? (Choose two.)
    A. start the collector
    B. configure the collector
    C. enable the Collector Stitchers
    D. initialize the database connections for seeding
    E. ensure that the ping discovery process is running
    Answer: AB


    12. A customer has a network with 3,000 devices, and each device has around 100 interfaces spread across the
    world. The expected growth of the network is 10% every year, that is 300 devices with 100 interfaces.
    What is the best type of installation of IBM Tivoli Network Manager IP Edition (Tivoli Network Manager) based on
    current scenario?
    A. one Tivoli Network Manager server with multiple pollers
    B. two Tivoli Network Manager servers with multiple pollers
    C. one Tivoli Network Manager server without multiple pollers
    D. two Tivoli Network Manager servers without multiple pollers
    Answer: A


    13. When planning for an IBM Tivoli Network Manger IP Edition deployment, which three factors require a custom
    installation rather than a default? (Choose three.)
    A. there is a Failover requirement
    B. the requirement to install as a non-root user
    C. firewall ACLs in operation within the managed network
    D. system restrictions preventing the launching of X-windows
    E. the Netcool Common Information Model database type is Oracle
    F. Federal Information Processing Standard compliance is required
    Answer: AEF


    14. Which three items add to the normal expected deployment time? (Choose three.)
    A. seeding from a file and ping sweeping
    B. multiple global SNMP community strings
    C. non-contiguous or unmanageable networks
    D. devices outside of the standard device support list
    E. collector-based discovery from external data source
    F. Federal Information Processing Standard compliance
    Answer: CDE


    15. When defining a new chassis with interfaces and connecting this to an existing entity using the PresetLayer
    functionality, which three items need to be provided? (Choose three.)
    A. neighbor information
    B. containment information
    C. the ClassName for the new entity
    D. define the agents to run against the device
    E. the SNMP/telnet credentials for the new entity
    F. entity definitions for the chassis and interfaces
    Answer: ABF


    16. Given a customer network with five static Network Address Translation private address space areas of which two
    overlap, what is the minimum number of IBM Tivoli Network Manager IP Edition installations required?
    A. 1
    B. 2
    C. 3
    D. 5
    Answer: A


    17. What is the minimum memory requirement for a server when planning a single server IBM Tivoli Network Manager
    IP Edition deployment on a small network where all the required components are on the same server?
    A. 1 GB
    B. 2 GB
    C. 4 GB
    D. 8 GB
    Answer: C


    18. Click the Exhibit button.
    A Network Administrator has configured the Scope.
    Which two IP addresses will be deemed in-scope during a discovery of the network? (Choose two.)
    A. 20.20.5.1
    B. 20.20.5.63
    C. 10.10.0.68
    D. 172.168.0.5
    E. 192.168.25.15
    Answer: BD


    19. Which script. must be run on the Tivoli Integrated Portal server to extract the events from OMNIbus so that data in
    reports can be viewed?
    A. /products/tcr/bin/configClient.sh
    B. /products/tcr/bin/startTCRserver.sh
    C. /products/tnm/bin/itnm_currentStatus
    D. /products/tnm/bin/itnm_polldata_pruning
    Answer: C


    20. Which three items affect the number of IBM Tivoli Network Manager IP Edition domains? (Choose three.)
    A. discovery scheduling
    B. installation username
    C. administrative boundaries
    D. IP address space structure
    E. seeding method for the discovery
    F. estimated number of network entities
    Answer: CDF

     

    000-100 ENTERPRISE TECHNICAL SUPPORT FOR AIX AND LINUX
    000-330 Power Systems Technical Support for AIX and Linux
    000-418 IBM Websphere Datastage V.8.0

  • 来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23916095/viewspace-666368/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: IISFA II0-001 Exam
    下一篇: IBM 000-021 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-15

    • 博文量
      26
    • 访问量
      23061