ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > IBM 000-201 Exam

IBM 000-201 Exam

原创 Linux操作系统 作者:ohfgbfb 时间:2010-07-02 11:03:06 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : 000-201
  • Exam Name : IBM Midrange Storage Technical Specialist
  • Questions and Answers : 59 Q&As
  • Update Time: 2010-05-09

     

    1. A banking customer has two sites located 40 kilometers apart. The customer has both a high-speed
    Internet link and dark fiber between the sites. The customer wants to utilize storage resources at either site,
    such as MetroCluster and Metro Mirroring for disaster recovery implementations. The customer wants to
    link these two sites together. Which of the following networking technologies provides the highest native
    bandwidth?
    A. DWDM or CWDM pipe
    B. iFCP router
    C. FCIP router and 100Mb Ethernet
    D. PPRC and SyncMirror
    Answer:A


    2. Secure Shell (SSH) is used to secure the data flow between the SVC cluster and the client. Which key
    secures the connection?
    A. Host key
    B. Public key only
    C. Private key only
    D. Private and Public keys
    Answer: D


    3. A customer has requested an IBM System Storage DS8300 system for a new Exchange email solution.
    The storage specialist has been asked to model a configuration using the expected workload to verify that
    it is a viable solution. Which of the following is needed to start modeling?
    A. Total number of emails
    B. Amount of IOPS per mail box
    C. Number of servers running Exchange
    D. Jetstress tool to emulate the Exchange environment
    Answer: B


    4. A customer is planning to purchase a N6040 Gateway with SnapManager for Exchange licenseD. All
    available storage lies behind an SVC. Where should the N6040 be placed in the network?
    A. Between the SVC and the disk storage
    B. Alongside the SVC, then the email servers should be mapped to both
    C. In the place of the SVC
    D. Between the SVC and the email servers
    Answer: D


    5. Which of the following is the most complete source of information for power, cooling, and floor space
    requirements for IBM tape products?
    A. Capacity Magic
    B. Tape Magic
    C. Product announcement letters
    D. Installation and Planning Guide
    Answer: D


    6. Your customer is purchasing an IBM TS3500 Tape Library and 3953 Library Manager. You need to
    provide the customer with the detailed worksheets to complete for the installation. In which of the following
    resources do you find these worksheets?
    A. 3953 Tape System SAPR Guide
    B. 3953 Introduction and Planning Guide
    C. TS3500 Introduction and Planning Guide
    D. IBM TS3500 Tape Library with System z Attachment Guide
    Answer:A


    7. A conglomerate has recently acquired several new companies. Which product allows a Storage
    Administrator to set storage utilization alerts for the DS8000, DS5000, SAN Volume Controller, and EMC
    DMX?
    A. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Fabric
    B. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Disk
    C. IBM Tivoli Storage Productivity Center for Data
    D. IBM Tivoli Storage Manager (TSM)
    Answer: B


    8. A UNIX customer has a Symmetrix DMX that has crashed three times in the past six months, causing
    data loss. The customer is shopping for an enterprise storage solution to provide point-in-time copy
    functionality without a fixed relationship to its primaries. Which IBM solution best meets this customer's
    requirements?
    A. IBM System Storage DS8700 and VolumeCopy
    B. IBM System Storage DS8700 and FlashCopy
    C. IBM System Storage DS8700 and FlashCopy with the NoCopy option
    D. IBM System Storage DS8700 and FlashCopy with the Persistent option
    Answer: B


    9. A large customer needs an IBM SVC solution to be scalable to over 1PB of addressable storage. What is
    the constraining factor that determines whether the SVC can scale up to this size?
    A. Extent size used
    B. Number of MDisks supported
    C. Number of SVC storage engines
    D. Size of VDisks presented to a host
    Answer:A


    10. A university customer is considering replacement of existing tape subsystems. Which IBM tape
    interface architecture has the best performance and distance characteristics?
    A. NDMP
    B. iSCSI
    C. SAS
    D. Fibre Channel
    Answer: D

  • 来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23916095/viewspace-666929/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    下一篇: IBM 000-142 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-15

    • 博文量
      26
    • 访问量
      23061