ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > Symantec ST0-057 Exam

Symantec ST0-057 Exam

原创 Linux操作系统 作者:ohfgbfb 时间:2010-06-04 15:23:31 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : ST0-057
  • Exam Name : Veritas NBU PureDisk 6.5 (STS)
  • Questions and Answers : 96 Q&As
  • Update Time: 2010-02-25

 

1. Which version of Veritas Volume Manager is included with a PureDisk 6.5 installation?
A. 4.0
B. 4.1
C. 5.0
D. 5.1
Answer: B


2. On which three operating systems does NetBackup support running the PureDisk 6.5 deduplication
option? (Select three.)
A. Windows Server 2000
B. Solaris 9
C. Linux
D. HP/UX
E. IBM AIX
Answer:ABC


3. Multiple nodes have been configured with the Topology Wizard.
Which script. will push out the software to these nodes?
A. install_newStoragePool.sh
B. enc_topology.sh
C. update_topology.sh
D. add_onNode.sh
Answer:A


4. When installing a PureDisk agent, unless you specify a location or department, where does PureDisk
place the client agent?
A. Central SPA location and department
B. Default Agents
C. Unknown location and Unknown department
D. Unknown Agents
Answer: C


5. Which key feature of PureDisk 6.5 depends on the client communicating with the storage pool to
determine whether data is already stored?
A. data security and encryption
B. global deduplication
C. fast access to backup data
D. central management
Answer: B


6. Which feature does PureDisk enable by using a CIFS interface?
A. direct access to backup data
B. NetBackup integration
C. data security and encryption
D. central management
Answer:A


7. By default, where does PureDisk provide for data security by encrypting the data?
A. content router
B. storage pool authority
C. client
D. metabase engine
Answer: C


8. At which component level does PureDisk provide for bandwidth efficiency by deduplicating data?
A. client
B. storage pool authority
C. content router
D. metabase engine
Answer:A


9. Which component must be installed within a PureDisk storage pool?
A. workflow controller
B. CIFS interface
C. NetBackup export engine
D. content router
Answer: D


10. By default, a storage pool with a single metabase engine is limited to how many clients?
A. 256
B. 500
C. 1000
D. 2048
Answer: C

来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23916095/viewspace-664374/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

上一篇: SNIA S10-101 Exam
请登录后发表评论 登录
全部评论

注册时间:2010-05-15

  • 博文量
    26
  • 访问量
    23061