ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > CompTIA BR0-002 Exam

CompTIA BR0-002 Exam

原创 Linux操作系统 作者:ohfgbfb 时间:2010-05-24 11:07:24 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : BR0-002
  • Exam Name : CompTIA Network + Bridge Exam
  • Questions and Answers : 91 Q&As
  • Update Time: 2010-04-23
  • 1. Which of the following information is received when DHCP is enabled?
    A.Network permissions
    B.SMTP
    C.MAC address
    D.Subnet Mask
    Answer: D


    2. A company wants all IM chat via the internet to stop. A technician blocks IRC traffic with a traffic shaping device,
    yet IM chat remains useable. Which of the following should a technician do next?
    A.Block both IRC and ICMP
    B.Utilize SNMP to identify IM users
    C.Contact the IM carrier to request the IM account be disabled.
    D.Change the shaping setting to allow minimal traffic to reduce port hopping.
    Answer: D


    3. Which of the following tools would be the BEST to check connectivity of a CAT5 cable?
    A.Tone generator
    B.Multimeter
    C.Punch-down tool
    D.Cable tester
    Answer: D


    4. Which of the following routing protocols is a link state and uses a backbone called area 0?
    A.OSPF
    B.EIGRP
    C.BGP
    D.IS-IS
    Answer: A


    5. A computer is having trouble accessing web pages. An easy way to determine if DNS is configured properly is to
    PING a domain name and determine if the:
    A.IP address resolved to the domain name.
    B.domain name resolved to an IP address.
    C.reply had a TTL value of less than 300ms.
    D.domain name repeated throughout the PING.
    Answer: B
     
    6. Which of the following network topologies offers the greatest protection against network outages due to a single line
    break?
    A.Bus
    B.Star
    C.Mesh
    D.Ring
    Answer: C


    7. Which of the following cable types is the LEAST affected by EMI?
    A.STP
    B.Coax
    C.UTP
    D.Fiber
    Answer: D


    8. Which of the following Internet connection types has the highest amount of latency?
    A.Satellite
    B.DSL
    C.Cable
    D.Fiber
    Answer: A


    9. Two locations with a wireless WAN intermittently drop the connection between each other throughout the day.
    Which of the following is MOST likely the reason for the inconsistent connection?
    A.Routers from different vendors
    B.Frequency hopping is enabled
    C.Bad media
    D.Interference
    Answer: D


    10. Which of the following devices sets the framing type on a T1 circuit?
    A.Transceiver
    B.Gateway Modem
    C.Router
    D.CSU/DSU
    Answer: D


    11. A 100 pair cable is typically used to connect:
    A.telephony distribution.
    B.businesses with more than 75 computers.
    C.security cameras.
    D.computer labs with more than 20 computers.
    Answer: A


    12. Which of the following protocols allows a server to gather data about network performance?
    A.ICS
    B.TCP
    C.SNMP
    D.SMTP
    Answer: C


    13. Configuring two network cards for failover in the event that one of the NICs becomes defective is known as:
    A.data redundancy.
    B.full duplex mode.
    C.hardware teaming.
    D.constantly awake mode (CAM).
    Answer: C


    14. Which of the following is the maximum transmission speed of CAT5e?
    A.10Mbps
    B.100Mbps
    C.1000Mbps
    D.10000Mbps
    Answer: C


    15. Which of the following cable standards has a maximum effective range of 25 meters (82 feet)?
    A.1000Base-CX
    B.1000Base-T
    C.1000Base-LX
    D.1000Base-SX
    Answer: A

    来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23916095/viewspace-663523/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: 3M0-331 Exam
    下一篇: CompTIA sy0-101 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-15

    • 博文量
      26
    • 访问量
      23061