ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > SCO Caldera 090-160 Exam

SCO Caldera 090-160 Exam

原创 Linux操作系统 作者:ohfgbfb 时间:2010-05-21 10:19:33 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : 090-160
  • Exam Name : SCO OPENSERVER(TM) RELEASE 5 RECERTIFICATION V30A1
  • Questions and Answers : 213 Q&As
  • Update Time: 2010-04-07
  • 1. Which level of backup is used when you perform. an unscheduled backup?
    A. Level 0
    B. Level 1
    C. Level 2
    D. Level 3
    Answer: A


    2. Which command clears the contents of a system log file without deleting the file itself?
    A. >/usr/adm/messages
    B. C. clear/usr/adm/messages
    D. rm/usr/adm/message
    Answer: A


    3. For Bourne and Korn shell users,one of the PERSONAL starup files is:
    A. $HOME/.login
    B. $HOME/.profile
    C. /ect/login
    D. /ect/profile
    Answer: B


    4. Which signal is sent to process 532 when root issues the command:
    kill 532
    A. 1
    B. 3
    C. 9
    D. 15
    Answer: D


    5. If a printer will be down for an extended period,which command should you use to prevent jobs from accumulating in
    that printers queue?
    A. disable(C)
    B. cancel(C)
    C. Ipshut(ADM)
    D. reject(ADM)
    Answer: D


    6. Which command can be used to reactivate a retired user account on a system with a security profile set to
    traditional?
    A. activate(ADM)
    B. restore(ADM)
    C. unretire(ADM)
    D. A retired account cannot be reactivated
    Answer: C


    7. What does the following command line do:tar tv
    A. It shows the type of archive device.
    B. It shows the time when an archive was created.
    C. It updates the time stamp on the default tar(C) device.
    D. It displays the table of contents of the default tar(C) device.
    Answer: D


    8. In SCO OpenServer Release 5,which filesystem type automatically uses data compression?
    A. AFS(Acer Fast Filesystem)
    B. DTFS(Desktop Filesystem)
    C. EAFS(Extended Acer Fast Filesystem)
    D. HTFS(Hight Throughput Filesystem)
    Answer: B


    9. Which command(s) can back up an empty directory file?
    A. cpio(C),but not tar(C)
    B. tar(C),but not cpio(C)
    C. both cpio(C) and tar(C)
    D. Neither cpio(C) nor tar(C)
    Answer: A


    10. Which crontab entry will mail/usr/adm/messages to root once every weekday(excluding Saturday and Sunday)at 9
    pm?
    A. 0 9 * * 1-5 mail rootB. 0 9 * * mail rootC. 0 21 * * 1-5 mail rootD. 0 21 * * mail rootAnswer: C

    来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23916095/viewspace-663297/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: Symantec ST0-47X Exam
    下一篇: 3M0-331 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-15

    • 博文量
      26
    • 访问量
      23061