ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > HP HP0-S16 Exam

HP HP0-S16 Exam

原创 Linux操作系统 作者:ohfgbfb 时间:2010-05-18 10:25:06 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : HP0-S16
  • Exam Name : Implementing HP BladeSystem
  • Questions and Answers : 59 Q&As
  • Update Time: 2010-04-18
  • 1. Which processors use a 64-bit x86-based architecture? (Select two.)
    A. Intel Itanium
    B. AMD Opteron
    C. Intel Pentium IV
    D. Intel Pentium M
    E. Intel Xeon Quad Core
    Answer: BE


    2. Which HP server blade uses the Itanium processor?
    A. SB40c
    B. BL485c
    C. BL685c
    D. BL860c
    E. BL2x220c
    Answer: D


    3. What is the standard HP warranty on optional components such as mezzanines, fans, and power supplies?
    A. 1-1-1 (1 year parts; 1 year labor; 1 year onsite limited global warranty)
    B. 3-3-3 (3 year parts; 3 year labor; 3 year onsite limited global warranty)
    C. 1-0-0 (1 year parts limited global warranty or the system warranty, whichever is longer)
    D. 1-1-0 (1 year parts limited global warranty or the system warranty, whichever is longer; 1 year labor)
    Answer: C


    4. Which HP BladeSystem c-Class server blades support HP-UX? (Select two.)
    A. BL465c
    B. BL680c
    C. BL685c
    D. BL860c
    E. BL870c
    F. BL2x220c
    Answer: DE


    5. What is the minimum number of power supplies required in a BladeSystem c-Class when using three-phase
    power?
    A. 2
    B. 3
    C. 6
    D. 8
    Answer: C
     
    6. Which options exist when you enable HP NIC teaming? (Select two.)
    A. fault tolerance
    B. CISCO Layer 4 teaming
    C. socket layered balancing
    D. NIC assisted load balancing
    E. switch assisted load balancing
    Answer: AE


    7. Which Onboard Administrator is the primary by default?
    A. the left one
    B. the right one
    C. the active one
    D. the first one installed
    Answer: A


    8. Which storage technology is used with Serial Attached SCSI?
    A. NUMA
    B. shared bus
    C. one-to-many
    D. point-to-point
    Answer: D


    9. How is BladeSystem Integrated Manager installed by default?
    A. as part of a SmartStart installation
    B. with the initial installation of HP SIM
    C. as an add-on after HP SIM is installed
    D. with a separate license key in HP SIM
    Answer: B


    10. What is the function of ECC memory?
    A. It only detects single-bit errors.
    B. It detects and corrects single-bit errors.
    C. It detects multi-bit errors within a single DRAM chip.
    D. It detects and corrects multi-bit errors within a single DRAM chip.
    Answer: B

    来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23916095/viewspace-662928/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: Hitachi HH0-270 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-15

    • 博文量
      26
    • 访问量
      23061