ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > H3C GB0-323English Exam

H3C GB0-323English Exam

原创 Linux操作系统 作者:ohfgbfb 时间:2010-05-17 12:25:11 0 删除 编辑

 

  • Exam Number/Code : GB0-323English
  • Exam Name : Constructing Enterprise-level Switching Networks
  • Questions and Answers : 300 Q&As
  • Update Time: 2010-04-04
  • 1. SwitchA is an H3C S Layer-2 switch. PC1, PC2 and PC3 connect to E0/1, E0/2 and E0/3 of SwitchA. The three
    ports belong to VLAN 10, VLAN 20 and VLAN 30 respectively. A server connects to port G1/1 of the switch, which
    belongs to VLAN100. The PCs are required to isolate from each other, and the PCs shall be able to access the
    server. After completing the configuration, which of the following statements is right about the switch ports? ( )
    A. E0/1 is an access port, with the PVID VLAN 10.
    B. E0/2 is a hybrid port, with the Untagged VLAN ID 100, and the Tagged VLAN ID 10.
    C. E0/2 is a Hybrid port, with the Untagged VLAN IDs 20 and100, and the Tagged VLAN ID none.
    D. G1/1 is a Hybrid port, with the Untagged VLAN IDs 10, 20, and 30, and the Tagged VLAN ID 100.
    Answer: C


    2. The length of PAUSE MAC control frame. defined in IEEE802.3x is ( ).
    A. 16 bytes
    B. 32 bytes
    C. 64 bytes
    D. 96 bytes
    Answer: C


    3. Which of the following is right about CSMA/CD? ( )
    A. It is a telecommunication mechanism adopting the CDMA technology.
    B. CSMA/CD means Carrier Sense Multiple Access with Collision Detection.
    C. It is supported by Ethernet switches, bridges, and hubs.
    D. It is the next generation communication technology.
    Answer: B


    4. On the H3C switch, VRRP can be used to implement ( ).
    A. Gateway backup of the LAN
    B. Gateway backup of the WAN
    C. Load balance
    D. Port monitoring for improving network reliability
    Answer: ACD


    5. Which of the following is not a multicast routing protocol? ( )
    A. PIM-SM
    B. PIM-DM
    C. DVMRP
    D. IGMP
    Answer: D


    6. Which of the following is wrong about VRRP? ( )
    A. VRRP is a virtual redundant gateway protocol.
    B. VRRP supports hot-standby.
    C. VRRP groups do not support authentication.
    D. The virtual IP address of the VRRP group can act as the gateway of PCs.
    Answer: C


    7. Which of the following is right about the GARP application? ( )
    A. The switches in a network domain automatically share the VLAN information and multicast group configuration
    information.
    B. The whole switching network can be monitored precisely through a switch.
    C. The changed VLAN or multicast group configuration will be advertised to the whole switching network dynamically,
    thus reducing the maintenance cost and improving the reliability.
    D. Plug-and-play of VLANs and multicast groups are implemented.
    Answer: ABCD


    8. Which of the following statements is correct? ( )
    A. igmp timer query seconds is used to set the interval of the query packet sending on the switch.
    B. igmp timer query seconds is used to set the maximum response time in the query packet.
    C. igmp max-response-time seconds is used to set the maximum response time in the query packet.
    D. igmp timer other-querier-present seconds is used to set the timeout time of the snooping querier on the switch.
    Answer: ACD


    9. Which of the following methods cannot be used to configure H3C middle-end and low-end switches? ( )
    A. Console
    B. Xmodem
    C. Telnet
    D. Dial-up with Modems
    Answer: B


    10. In STP, it is suggested to modify the value of Max Age indirectly through setting the network diameter. ( )
    A. True
    B. False
    Answer: A


    11. VLAN can be defined based on ( ).
    A. IP addresses
    B. Network layers
    C. MAC addresses
    D. Ports
    Answer: ACD


    12. Multicast protocols fall into group member management protocols and multicast routing protocols. Which of the
    following is a group member management protocol? ( )
    A. GVRP
    B. GMRP
    C. IGMP
    D. PIM
    Answer: C


    13. Which of the following statements is right about 802.1x ports? ( )
    A. 802.1x supports the port-based authentication only.
    B. The ports of authenticator fall into controlled ports and uncontrolled ports.
    C. Uncontrolled ports always forward bi-directionally whether the authentication is passed or not.
    D. Controlled ports transmit EAPOL protocol packets only.
    Answer: BC


    14. STP is a routing protocol.
    A. True
    B. False
    Answer: B


    15. Which of the following is correct about the PIM Hello message? ( ):
    A. The Hello message is sent periodically to all PIM routers in multicast group 224.0.0.13 to establish PIM
    neighbourship.
    B. The Hello message is used to select the DR on the multi-access network.
    C. As the IGMP message, the Hello message is used to maintain the relationship between interfaces and host
    members.
    D. When IGMP V1 is adopted on the interface, the Hello message is used to select the DR as the IGMP V1 querier.
    Answer: ABD


    16. Two 100Mbps copper interfaces interconnect with each other. One of them is set to be 100Mbps/full-duplex, and
    the other one is set to be auto negotiation. The speed and duplex mode of the auto negotiation end will be ( ).
    A. 100Mbps/ full-duplex
    B. 100Mbps/Half-duplex
    C. 10Mbps/ full-duplex
    D. 10Mbps/Half-duplex
    Answer: B


    17. IGMP is a signaling protocol between hosts and the router, which defines the mechanism to establish and
    maintain the multicast membership between hosts and the router. ( )
    A. True
    B. False
    Answer: A


    18. The reason why RSTP can implement fast restoration of the network is that ( ).
    A. RSTP reduces the delay from the Blocking state to the Forwarding state.
    B. The port will enter the Forwarding state immediately if the old Root port turn in the Blocking state and the remote
    end of the new Root port is in the Forwarding state.
    C. A non-edge Designated port needs only one handshake with the downstream bridge to transfer from the Blocking
    state to the Forwarding state quickly.
    D. Soon after the bridge is started, the edge port enters the Forwarding state without delay.
    Answer: ABCD


    19. 801D defines the Disabled state of STP. Which of the following is correct about the port in the Disabled state? ( )
    A. It does not receive/send any packet.
    B. It does not receive/forward data. It receives but does not send BPDUs, and does not learn addresses.
    C. It does not receive/forward data. It receives and forwards BPDUs, and does not learn addresses.
    D. It does not receive/forward data. It receives and forwards BPDUs. It begins to learn addresses.
    E. It receives or forwards data. It receives and forwards BPDUs. It begins to learn addresses.
    Answer: A


    20. On the H3C S middle-end/low-end switches, STP is enabled by default. ( )
    A. True
    B. False
    Answer: B

    来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23916095/viewspace-662867/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: 没有了~
    下一篇: Hitachi HH0-270 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-15

    • 博文量
      26
    • 访问量
      23061