ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > PP PA试题

PP PA试题

Linux操作系统 作者:DicksonJYL560101 时间:2015-04-24 12:50:13 0 删除 编辑
 
1. What tasks,contents,and importance does the Data Dictionary have in the R/3 System?
A. It is needed for developing R/3 software
B. It is needed to run R/3 applications.
C. It contains,among other things,the R/3 Data Model attributes
D. It contains ,among other things,the Rules for checking entered data.
E. It contains ,among other things,the matchcode definitions used for finding
material or customer numbers,for example.
答案:A B C D E.
 
2 Which of the following is an example of transaction data?
A. Incoming invoices
B.G/L account master records
C.Vendors
D.Banks
答案:A
3 Which of the following statements is true?
A company code can belong to more than one controlling area
B.  plant must be acclocated to a company code
C.  controlling are and a company code must have the same local currency
D.  business area and a company code are assigned to each other in the corporate structure IMG.
答案:B
 
4 What is the name of the planning level for the MRP run?
A.  SOP
B.  MP
C.  MRP
D.  COPA
答案:C

5 What are the main feature of the MRP types 'PD' or 'VB'?
A.  'PD' can only be used with 'Net Change Planning'
B.  'VM' can only be used in total planning
C.  'PD' triggers a BOM explosion
D.  'VM' can use the forecast for the calculation of the safety stock
答案:C  D
 

6 What is the meaning of the planning time fence?
A  It determines the planning period for the planning run
B  It determines the period in which the planned orders are to be converted into production orders
C  It determines the period in which no automatic changes are to be made to the produciton plan
答案:C
7 In forecast-based planning ,which forecast model does SAP support?
A  dynamic model
B  seasonal trend model
C  split trend model
D  consumption model
答案:B
8 What conditions must be fulfilled in Customizing if a production order is to be checked for availability?
A  Scope of check.
B  Checking group.
C  Checking rule.
D  checking assignment.
E  Inspection period.
答案:A B C D
9 What is the effect of goods receipt on a production order ?
A  The overral status of the production order is extended by one status.
B  The reservation of components is reduced.
C  The production order is reduced in the stock/requirements list.
D  The production order is reduced in terms of cost.
答案:A C D
10 if a production order is to be checked for material availability,conditions must be fulfilled in Customizing.
Which are conditions fulfilled for material availability checks?
A  Scope of check
B  Checking group
C  Inspection period
D  Checking rule
答案:A B  D
11 When aproduction order is released
A  vendors are assigned to externally procured components
B  components are issued to the appropriate operations
C  business transactions are enables and disabled
D  components reservations become effective
答案:B C D
12 Which objects can you create without reference to a plant?
A   Material master record
B   Material BOM
C   Routing for a material
答案:A B

13 For which objects can you define an area of validity?
A   BOM
B   Routing
C   Work center
答案:A B C
14 Your are creating a BOM for final assemley of a PC and want to enclose instructions for delivery.
   Which item category do you use for this BOM item?
A   Document item
B   Text item
C   Stock item 
答案:C
15、what is the role of the distribution funciton on the item level of the BOM?
A Demand is transferred to the next level in the BOM
B Multiple planned orders are created
C Material is transferred from another plant to fill demand
D Planned orders are allocated to previous/following periods
答案:B

 

来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/29829936/viewspace-1595613/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

上一篇: 工单状态控制
请登录后发表评论 登录
全部评论
行万里路,读万卷书,阅无数人。 吃货一枚,爱吃湘菜,粤菜与杭帮菜,尝遍天下美食。 摄影爱好者,游遍名川大山,江河胡海,赏遍人间春色。 爱看电影,尤其是国产大片,好莱坞大片。英文名:Dickson Jin, 网名:风一样的BOY。精通SAP供应链咨询。2017年开始研习人工智能。

注册时间:2014-08-27

  • 博文量
    2598
  • 访问量
    4671643