ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > IBM 000-047 Exam

IBM 000-047 Exam

原创 Linux操作系统 作者:dsnwryt 时间:2010-06-26 11:01:54 0 删除 编辑
  • Exam Number/Code : 000-047
  • Exam Name : Rational System Architect: BPMN Emphasis
  • Questions and Answers : 63 Q&As
  • Update Time: 2010-05-25

     

    1. Which three categories of symbols are represented on Business Process Diagrams? (Select three.)
    A. Swimlanes
    B. Stereotypes
    C. Flow Objects
    D. Decision Trees
    E. Connecting Objects
    Answer: ACE


    2. Which two benefits are provided by modeling the enterprise architecture of an organization? (Select two.)
    A. It resolves conflicts with different processes.
    B. It identifies gaps and overlaps among IT assets.
    C. It determines the objectives and goals of the organization.
    D. It shows the extent to which the enterprise is aligned with its strategy.
    Answer: BD


    3. Which type of diagram enables you to graphically model the goals and objectives of an organization along with the
    strategies and tactics devised to achieve those goals?
    A. Business Concept Diagram
    B. Business Process Diagram
    C. Enterprise Direction Diagram
    D. Business Process Hierarchy
    Answer: C


    4. Which three elements are included in a complete enterprise? (Select three.)
    A. traceability to the goals and objectives of the organization
    B. descriptions of the components that make up the organization
    C. technology and process standards for deployment and maintenance
    D. historical data that contributed to the current state of the organization
    Answer: ABC


    5. Which two System Architect functions can be used to copy selected diagrams and/or data definitions from one
    project encyclopedia into another? (Select two.)
    A. Data Import
    B. File Export/Import
    C. Encyclopedia Merge
    D. Encyclopedia Extract
    D. Encyclopedia Extract
    E. Encyclopedia Transfer
    Answer: CD


    6. Which type of diagram models the ends and means of an organization's strategic plan?
    A. Business Plan Diagram
    B. Business Process Diagram
    C. Functional Process Diagram
    D. Enterprise Direction Diagram
    Answer: D


    7. Which three enterprise architecture frameworks are supported by Rational System Architect? (Select three.)
    A. NAF
    B. TAFIM
    C. MODAF
    D. DoDAF
    E. AGATE
    Answer: ACD


    8. What are three typical domains in an enterprise architecture? (Select three.)
    A. source code
    B. project plans
    C. business processes
    D. technology infrastructure
    E. applications and information
    Answer: CDE


    000-048 Rhapsody in C++
    000-137 Advanced Rational Application Developer v7

  • 来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:https://blog.itpub.net/23867001/viewspace-666367/ ,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

    上一篇: Hitachi HH0-005 Exam
    下一篇: IBM 000-027 Exam
    请登录后发表评论 登录
    全部评论

    注册时间:2010-05-07

    • 博文量
      31
    • 访问量
      44937