ITPub博客

首页 > Linux操作系统 > Linux操作系统 > Den dolda kilen på dessa

Den dolda kilen på dessa

原创 Linux操作系统 作者:Stevenjackso 时间:2013-09-26 14:04:26 0 删除 编辑
Den runda tån och 3 ' staplade hälen ger dig höjden uppsving du behöver , men du kommer aldrig rädd halkar eller välter i dessa svindlande stövlar . Den stabilitet som den chunky klack ger är stark och tål massor av struttade på trottoarer och gator för åratal ! För en professionell känga som är snygg i design , plocka upp Stuart Weitzman Ziphop stövlar för $ 416,50 . Låter det dyrt ? Visst , de är lite dyrare än andra alternativ , men dessa stövlar är definitionen av " tidlös " . Dessa stövlar kommer att se fantastisk med din professionella garderob som byxor och kjolar penna och kommer att hålla dig ser polerad på arbetsplatsen . Promenera tryggt och känner mig så snygg i dessa smörig mjukt läder stövlar med rund tå och 3 " täckt häl .
Det foder av läder och gummisula kommer att hålla fötterna bekväm inuti och hålla dig stabil utanför . Vad en stor möjlighet att plocka upp för den arbetande kvinnan som vill ha en trevlig förändring upp ur havet av höga klackar i hennes garderob ! Om du gillar unika färger , plocka upp Juicy Couture Hardy stövlar för $ 425,00 . Den grå taupe färgsättning är perfekt för kvinnan som älskar bruna stövlar , men vill ha en ton som skiljer sig något från parajumpers typiska choklad stövlar hon parajumper är vana att se . De dekorativa remmar på dessa 3 3/4 ' högklackade stövlar är vackra och påminner om dina favorit ridstövlar . Ena sidan av toppen av dessa stövlar är något högre än den andra för att få en unik asymmetrisk look till dessa stövlar som kommer att välkomna beundrare och har många kvinnor frågar dig , " Var har du fått dessa fantastiska stövlar ? " För unika stövlar med en manschett , plocka upp Modern Vintage Vivienne stövlar för $ 450,00 . Dessa läderstövlar har en överdimensionerad dekorativa manschett i en pull -on stil . Den dekorativa sidsömmen detalj på dessa stövlar belyser rund tå och 3 1/2 " staplade hälen .
 Manschetten på dessa stövlar ser så otroligt och skapar ett elegant och modernt utseende till dessa stövlar . Med leggings och en enkel t-shirt , dessa stövlar är helt enkelt en gudomlig komplement till din casual garderob . Även den enklaste ensemble kommer att vara unik med införandet av dessa fantastiska stövlar ! För en stor par platta stövlar som kommer att drabba rätt över knäet , plocka upp Stuart Weitzman sloka stövlar . Dessa mjuka , slappa , höga läderstövlar tillverkas i en pull - on stil som har differentierad läderpaneler med tonala sömmar . Sträckan klädsel kommer att kännas så lyxigt mot huden , även med strumpor eller strumpbyxor , kommer dessa stövlar känns så fantastiskt på !
Den dolda kilen på dessa stövlar som ger en liten hiss till din längd , men de aldrig göra det svårt att gå och alltid ge den stabilitet som du behöver . Den gummisula kommer har du grep till alla ytor så att oavsett årstid , kommer dessa stövlar gör aldrig hala trottoarer eller isiga gator en skrämmande bedrift att bemästra . Oavsett vad du bär med dem , dessa fantastiska utseende i höga läderstövlar är måsten ! Dessa Tall Stövlar är definitiva Garderob Essentials ! Det finns några ytterst eleganta mönster i höga läderstövlar att alla allvetande fashionista behöver för att få sina händer på denna vinter . Dessa höga läderstövlar kan bäras genom varje årstid " vår, sommar , höst , vinter " det spelar ingen roll ! Plocka upp dessa vackra mönster och vara säker på en otroligt elegant utseende , händer och ned ! Via Spiga Kadin stövlar är vackra . Dessa läderstövlar har en dekorativ sele detalj vid ankeln för en snygg känga som bryts upp av unika designdetaljer . Flikarna överst försäkra pådragbart lindra och göra dessa stövlar perfekt snygg och enhetlig .

来自 “ ITPUB博客 ” ,链接:http://blog.itpub.net/29212826/viewspace-773403/,如需转载,请注明出处,否则将追究法律责任。

上一篇: 没有了~
下一篇: Personally
请登录后发表评论 登录
全部评论

注册时间:2013-09-26

  • 博文量
    2
  • 访问量
    1805

最新文章